Boeken
Check beschikbaarheid

Overnachten

Van kamperen met tent of caravan en tot een verblijf in een luxe veldlodge of op een camperplaats. Vier vakantie midden in het bos, op deze unieke camping in Drenthe met prive sanitair! Geniet van een bijzonder uitzicht en het contact met de dieren. Je accommodatie of eigen kampeermiddel staat namelijk vlakbij de dierenweide. Op de velden is een mooie speelgelegenheid voor de kinderen aanwezig.

Op zoek naar rust en mooie natuur? Vanaf Bospark Aagjeshoeve loop je zo het bos in. Je vindt er voor ieder wat wils!

Kamperen met privé sanitair

Op zoek naar een kleinschalige familiecamping in Drenthe met prive sanitair? Dan ben je bij Bospark Aagjeshoeve aan het juiste adres. Er zijn 20 kampeerplaatsen met ieder een privé sanitair. Of je nu met tent, caravan of vouwwagen komt kamperen, je geniet in ieder geval van veel luxe op de ruime kampeerplaatsen. Daarnaast kun je natuurlijk ook met je eigen camper komen. Wij hebben namelijk 14 camperplaatsen waar je de kampeerauto kunt installeren. 

Kampeermogelijkheden

Luxe veldlodges

Wil je liever meer comfort en gemak tijdens je verblijf op Bospark Aagjeshoeve? Kies er dan voor om een luxe veldlodge te huren. De chalets voor 6 personen zijn luxe accommodaties die alles bieden wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. 

Meer informatie

Vakantie met je hond

Je bent met je hond te gast, hartstikke leuk! Er mag 1 hond per plaats meegenomen worden op het camperveld (Nr C1 t/m C14) en het 1e kampeerveld (Nr K1 t/m K14) en op de comfortplaatsen Nr Co 1 t/m Co 6. De overige velden, accommodaties en openbare ruimtes zijn huisdiervrij. We vragen wel om de hond altijd aangelijnd te houden op het hele terrein. Voor verdere aandachtspunten verwijzen we naar het campingreglement.

Contact

Heb je vragen? Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ook kan je ons volgen via Facebook of Instagram. Tevens plaatsen we af en toe nieuwsitems op de website. 

* De tekst en prijzen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Neem contact op