Boeken
Check beschikbaarheid

Camping Drenthe met privé sanitair

Hoe heerlijk is het om te kamperen in Drenthe met privé sanitair? Dat kan bij ons op Bospark Aagjeshoeve! Geniet van een ruime kampeerplaats in het groen en jouw eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet, douche en wastafel. Maar er is meer!

Kampeerplaats met eigen sanitair

Ben je op zoek naar een kleine camping in Drenthe waar ook kampeerplaatsen met privé sanitair zijn? Dan zit je bij ons goed. Bospark Aagjeshoeve biedt ruime plekken met uitzicht op de dierenweide en bosrand. De sanitaire units liggen verdeeld over de kampeervelden waar je met eigen caravan, tent of vouwwagen verblijft.

Boek direct

of lees nog even verder hieronder.

Camping Drenthe met privé sanitair

Nog meer luxe voor jou!

Naast het privé sanitair met eigen toilet, douche en wastafel, heb je ook een eigen keukenblok met wasbak, inductiekookplaten én vaatwasser. Hoe luxe is dat? Je kunt hier, zeker bij koudere temperaturen, fijn jouw avondmaal bereiden of de afwas doen.

Kamperen met kleine kinderen

De ruime kampeervelden hebben beide een speeltoestel in het midden liggen, zodat kamperen met kinderen of kleinkinderen ook leuk is. Vanaf jouw kampeerplaats houd je de kids gemakkelijk in de gaten. Moeten ze even nodig een plasje doen? Geen zorgen, jouw eigen toilet is dichtbij dankzij het privé sanitair op jouw kampeerplaats.

Naast de kindervoorzieningen op de kampeerplaats, is er nog veel meer te vinden voor kleine kinderen. De vele dieren op de Aagjeshoeve zorgen ervoor dat ze op een leuke en leerzame manier kennis met elkaar maken. Wij, Bas en Gea, nemen de kinderen geregeld mee naar de dieren om er wat over te vertellen. Ook mogen ze met een aantal dieren zoals de geitjes knuffelen.

Op onze camping in Drenthe zijn verschillende speeltoestellen te vinden. Denk aan een klimrek, glijbaan, schommel en de populaire airtrampoline. Bij regenachtige dagen spelen de kinderen lekker binnen in de overdekte schuur.

In de schoolvakanties zorgen wij voor leuke activiteiten zoals een spelletjes, een kampvuur, speurtocht of knutselen. Bospark Aagjeshoeve is dan ook een kindvriendelijke camping in Drenthe.

Kamperen met privé sanitair