Boeken
Check beschikbaarheid

Camping Drenthe met privé sanitair

Hoe heerlijk is het om te kamperen in Drenthe met privé sanitair? Dat kan bij ons op Bospark Aagjeshoeve! Geniet van een ruime kampeerplaats in het groen en jouw eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet, douche en wastafel. Maar er is meer!

Kampeerplaats met eigen sanitair

Ben je op zoek naar een kleine camping in Drenthe waar ook kampeerplaatsen met privé sanitair zijn? Dan zit je bij ons goed. Bospark Aagjeshoeve biedt ruime plekken met uitzicht op de dierenweide en bosrand. De sanitaire units liggen verdeeld over de kampeervelden waar je met eigen caravan, tent of vouwwagen verblijft. 

Waarom gasten voor deze camping met privé sanitair in Drenthe kiezen?

  • Nieuw en luxe privé sanitair met douche, toilet en wastafel
  • Eigen kookgelegenheid met 2 inductiekookplaten en vaatwasser
  • Rustig en mooi gelegen in de natuur, aan de bosrand
  • Dierenboerderij op de camping; alpaca's aaien, geitjes knuffelen en schapen verzorgen

Boek direct

of lees nog even verder hieronder.

Camping Drenthe met privé sanitair

Nog meer luxe voor jou!

Naast het privé sanitair met eigen toilet, douche en wastafel, heb je dus ook een eigen keukenblok met wasbak, inductiekookplaten én vaatwasser. Hoe luxe is dat? Je kunt hier, zeker bij koudere temperaturen, fijn jouw avondmaal bereiden of de afwas doen.

Camping met privé sanitair in Drenthe - eigen keuken

Wat biedt onze camping met privé sanitair in Drenthe nog meer?

Naast de kampeerplaatsen met privé sanitair, kun je ook overnachten op een camperplaats, een comfortplaats of in een luxe accommodatie; de 6-persoons veldlodge.

De faciliteiten op Camping Aagjeshoeve zijn onder andere de dierenboerderij, een luxe sanitair, een buitenspeeltuin, overdekte speelplaats en broodjesservice. Tevens zorgen wij voor een leuk en gezellig animatieprogramma in het hoogseizoen.

Bekijk de faciliteiten

Kamperen met kleine kinderen

De Aagjeshoeve is de perfecte camping met privé sanitair in Drenthe wanneer je ook met kleine kinderen komt kamperen.

De ruime kampeervelden hebben beide een speeltoestel in het midden liggen, zodat kamperen met kinderen of kleinkinderen ook leuk is. Vanaf jouw kampeerplaats houd je de kids gemakkelijk in de gaten. Moeten ze even nodig een plasje doen? Geen zorgen, jouw eigen toilet is dichtbij dankzij het privé sanitair op jouw kampeerplaats.

Kamperen met privé sanitair

Naast de kindervoorzieningen op de kampeerplaats, is er nog veel meer te vinden voor kleine kinderen. De vele dieren op de Aagjeshoeve zorgen ervoor dat ze op een leuke en leerzame manier kennis met elkaar maken. Wij, Bas en Gea, nemen de kinderen geregeld mee naar de dieren om er wat over te vertellen. Ook mogen ze met een aantal dieren zoals de geitjes knuffelen.

Op onze camping in Drenthe zijn verschillende speeltoestellen te vinden. Denk aan een klimrek, glijbaan, schommel en de populaire airtrampoline. Bij regenachtige dagen spelen de kinderen lekker binnen in de overdekte schuur.

In de schoolvakanties zorgen wij voor leuke activiteiten zoals een spelletjes, een kampvuur, speurtocht of knutselen. Bospark Aagjeshoeve is dan ook een kindvriendelijke camping in Drenthe.

Wandelen en fietsen

Naast bovenstaande heeft De Aagjeshoeve uiteraard nog meer te bieden. Je kunt bij ons heerlijk kamperen in de natuur, de camping ligt namelijk aan de bosrand van het Sleenerzand. Vanaf het bospark loop je zo het bos in en start je een wandelroute. De kortste route begint bij Hunebed de Papeloze kerk (D49). Dit is de Archeologische route, een wandelroute van 2,5 kilometer. Wil je wat langer wandelen? Dit zijn onze tips:

Wil je liever met de fiets de omgeving ontdekken? Vanaf onze camping met privé sanitair in Drenthe start je direct met verschillende routes zoals knooppunten 33, 75, 7 en 8. Enkele fietsroute tips:

Ontdek de omgeving

Of boek direct!

Vragen over onze camping in Drenthe met privé sanitair

Welke camping met privé sanitair kan ik boeken in Drenthe?

Zoek je een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe? Kom dan naar Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord. Je geniet tevens van een eigen kookgelegenheid met afwasmachine op je kampeerplaats. Wist je ook dat we een dierenboerderij, buitenspeeltuin en overdekte binnenspeelplaats hebben?

Is er een boerencamping met privé sanitair in Drenthe?

Ja zeker! Dat is Bospark Aagjeshoeve. Op onze camping vind je naast kampeerplaatsen met luxe privé sanitair namelijk ook een dierenboerderij. We hebben onder andere schapen, geiten, alpaca's, kippen, cavia's en koeien. Erg leuk om te weten is dat kinderen de dieren bij ons ook kunnen aaien, voeren en verzorgen.