Boeken

Kampeerplaats met privé sanitair

Bij camping Bospark Aagjeshoeve in Drenthe vind je 20 kampeerplaatsen met ieder een privé sanitair. Of je nu met tent, caravan of vouwwagen komt kamperen, je geniet in ieder geval van veel luxe op de ruime kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ca 130m² groot, dus ook met een grote tent of caravan ben je van harte welkom.

 - Luxe badkamer met toilet, wastafel en comfortabele douche ruimte
- Gratis gebruik warm water
- Incl elektriciteit, 16 Ampere
- Verwarming aanwezig

Bij Bospark Aagjeshoeve geniet je van luxe, rust en ruimte midden in de natuur. Vanaf je eigen kampeerplaats kun je onze dieren bewonderen, maar ook direct het bos in lopen. Het privé sanitair beschikt tevens over;

- 2-pits inductie kookgelegenheid (incl 4st pannen, zelf bestek etc meenemen)
- Vaatwasser

Aandachtspunten;

* Tot in ieder geval eind 2020, is het alleen mogelijk om gebruik te maken van gratis WiFi op het voorterrein, in verband met de aanleg van het glasvezelnetwerk (najaar 2020). 

* De plaatsen K2, K13 en K20 (de hoeken) zijn minder geschikt voor grote/ lange caravans.

* Overnachten met prive sanitair kan bij een verblijf van minimaal 3 nachten (korter alleen in overleg evt mogelijk en met een schoonmaaktoeslag).

* Er is max 1 hond toegestaan op de plaatsen K1 t/m K14 (zie voor verdere uitleg onder het kopje overnachten of in het camping reglement). 

* Aankomst is vanaf 14.00uur en vertrek graag voor 11.00uur. 

Lukt het niet met boeken, heb je vragen of staat je gewenste aankomstdag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. 

Hemelvaart-pinkster arrangement van woe 12 mei tot di 25 mei  2021! Kijk voor beschikbaarheid in de zoek&boek of stuur een mail!

Terug naar overzicht