Boeken
Check beschikbaarheid

Speeltuin en binnen spelen

Kinderen kunnen hun geluk niet op. Ze kunnen zich uren vermaken en plezier hebben op de verschillende speeltoestellen. Zo is er een nestschommel waar ze met meerdere tegelijk in kunnen schommelen. Er is een glijbaan voor veel glijplezier en een zandbak waar zandkastelen in gebouwd kunnen worden. Tevens is er een klimtoren waar ze kunnen klimmen en klauteren. Op de camping zijn veel skelters, trekkers en andere voertuigen om heerlijk me rond te rijden. 

Kampeerveld met speeltoestellen

Wist je dat ook op de velden van de camping verschillende speelmogelijkheden aanwezig zijn? Vanaf je eigen kampeerplaats kun je toekijken hoe de kinderen lekker spelen in het klimrek of op de glijbaan.

Waterspeeltafel

Vlak achter de receptie staat een super gave waterspeeltafel. Wat is er nu mooier dan kliederen met water en zand op de camping?

Airtrampoline op de camping

Wat een plezier beleven de kinderen aan het springen en spelen op deze fantastische airtrampoline. De speeltuin geeft volop speelplezier buiten.

Binnen spelen in de overdekte speelhal

Heerlijk overdekt trampoline springen, lekker rond skelteren of een spannend potje spelen met de airhockey tafel/ voetbaltafel. Ideaal voor regenachtige dagen, maar ook als het warm is, kunnen de kinderen fijn in de schaduw spelen.

Faciliteiten overzicht