Boeken
Check beschikbaarheid

Faciliteiten

Plezier voor iedereen!

Er is onwijs veel te beleven op deze camping in Drenthe! Zo kunnen de kinderen nieuwe vriendjes maken en ontzettend veel plezier hebben in de speeltuin. Maar ook met onze dieren zullen ze zich buitengewoon vermaken! Spelen met de schapen en geitjes, voeren van de alpaca's en kippen, het kan allemaal! Alles voor een leerzame en fijne vakantie vind je op Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord, gelegen in het mooie, bosrijke Drenthe! 

Wij heten je van harte welkom in de ontvangstruimte. Hier kun je heerlijk zitten, al genietend van spelende kinderen en het uitzicht op de stal. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het aanleggen van het glasvezelnetwerk in de omgeving (najaar 2020) en is het deze zomer alleen mogelijk om gebruik te maken van Wifi bij de ontvangstruimte. Daarnaast hebben wij ook wasmachines ter beschikking voor onze gasten. Een unieke en luxe voorziening is het privé sanitair bij de kampeerplaatsen. Hierin bevinden zich een kleine kookgelegenheid, vaatwasser en een aparte doucheruimte. 

Speeltuin

Speeltuin

Kinderen vermaken zich uitstekend op alle speeltoestellen. Zo kunnen ze schommelen, klimmen & klauteren en nog veel meer!