Boeken
Check beschikbaarheid

Faciliteiten

Plezier voor iedereen!

Er is onwijs veel te beleven op deze camping in Drenthe. Zo kunnen de kinderen nieuwe vriendjes maken en ontzettend veel plezier hebben in de speeltuin. Maar ook met onze dieren zullen ze zich buitengewoon vermaken. Spelen met de schapen en geitjes, voeren van de alpaca's en kippen, het kan allemaal. Alles voor een leerzame en fijne vakantie vind je op Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord, gelegen in het mooie, bosrijke Drenthe! 

OntvangstruimteWij heten je van harte welkom in de ontvangstruimte. Hier kun je heerlijk zitten, al genietend van spelende kinderen en het uitzicht op de stal. 

WiFiEr is op de gehele camping WiFi beschikbaar. Het gebruik is geschikt voor basis activiteiten. Het streamen/downloaden of kijken van grote bestanden is niet mogelijk. Er wordt nog gewerkt aan de stabiliteit van de verbinding.

Wasmachine - Er is een wasmachine beschikbaar voor onze gasten. Wij vragen een kleine vergoeding voor het gebruik hiervan. 

Animatie

Animatie

Samen leuke dingen doen zoals dieren verzorgen, knutselen, een kampvuur of leuke speurtocht door het bos.

Sanitair gebouw

Sanitair gebouw

Douchen was nog nooit zo fijn in het nieuwe, verwarmde sanitair gebouw. Er zijn douches, toiletten, wastafels én een afwasmogelijkheid.