Boeken
Check beschikbaarheid

Actief en outdoor

Pieterpad

De bekendste en langste wandelroute van Nederland loopt vlakbij onze camping! Het Pieterpad is de ultieme wandelroute in Nederland die gaat van het uiterste noorden tot aan het uiterste zuiden. Oftewel van Pieterburen in Groningen tot aan de Sint-Pietersberg in Limburg.

Wandelen en fietsen

Drenthe is dé perfecte wandel- en fietsprovincie van Nederland! Er zijn diverse wandel- en fietsroutes te verkrijgen bij de Toerist Info in Sleen en je kunt natuurlijk gemakkelijk de fietsknooppunten volgen. Ga eropuit en ontdek de prachtige natuur van Drenthe te voet of op de fiets. Voor meer informatie over wandelroutes in de buurt, kan je ook kijken op de site van Staatbosbeheer. Vanaf de camping zijn meerdere, duidelijk aangegeven routes te volgen. 

Voor kinderen is het ontzettend leuk om het Wolvenspoor in Schoonloo of de Sabeltandtijger route bij Exloo te lopen.

Mountainbikeroute Sleen

Tussen de dorpjes Sleen, Aalden en Schoonoord kom je op prachtige plaatsen tijdens je mountainbikerit. Het grootste deel loopt langs de rand van het bos en er zijn nauwelijks hoogteverschillen. De route is zo'n 32 kilometer lang en je fietst grotendeels door bosgebied Het Sleenerzand. Je gaat langs de kibbelkoele en komt onderweg een afwisseling van leuke paden en technische singletracks tegen. 

Buitencentrum Boomkroonpad

Op zo'n 20 kilometer vanaf de Aagjeshoeve, gelegen op de Hondsrug, vind je het Buitencentrum Boomkroonpad. Vanaf hier starten diverse fiets- en wandelroutes door het omvangrijke gebied. Een bijzondere wandeling hoog langs de toppen van de bomen maak je over het Boomkroonpad. 

Klimpark Grolloo

Op en rond het recreatiemeer De Kleine Moere, nabij Assen, vind je het Klimpark Grolloo. Een bijzondere locatie! In een prachtig bos zijn tal van hindernissen, parcoursen en kabelbaan gelegen. Ideaal voor een spannend en uitdagend dagje met het hele gezin.

Omgeving overzicht