Boeken
Check beschikbaarheid

Recron voorwaarden en campingreglement

Bospark Aagjeshoeve is aangesloten bij de brancheorganisatie Recron. Bij het maken van een reservering zijn dus altijd de meest actuele Recron voorwaarden van toepassing. 

Recron Voorwaarden Toeristisch Verblijf

Recron Voorwaarden Vakantieverblijven

 

Campingreglement Aagjeshoeve

Wij willen niet allerlei huisregels opleggen maar vertrouwen erop dat je ‘doet alsof je thuis bent’. Echter om misverstanden te voorkomen en jullie voldoende te informeren volgen hieronder enkele aandachtspunten/afspraken.

Aankomst en vertrek

Camperplaats; Aankomst mogelijk vanaf 13.00uur, vertrek graag voor 11.00uur.

Kampeerplaats; Aankomst mogelijk vanaf 14.00uur, vertrek graag voor 11.00uur.

Veldlodge; Aankomst mogelijk vanaf 15.00uur, vertrek graag voor 10.00uur.

Auto’s en parkeren en slagboom

Op het terrein wordt stapvoets gereden. Tijdens het verblijf op de camping mag er 1 auto door de slagboom en op de parkeerplaats bij de campingvelden geparkeerd worden. De velden zijn autovrij. De slagboom is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Op de dag van uitchecken moet je de pas inleveren bij de receptie of kan hij in de daarvoor bestemde brievenbus gedaan worden en wordt de borg z.s.m. teruggestort op je rekening.

Huisdieren

Onze accommodaties, sanitairunits en openbare ruimtes zijn huisdiervrij. Er is max 1 hond per kampeerplaats toegestaan. Dit geldt op het camperveld, het 1e kampeerveld (Nr K1 t/m k14) en de comfortplaatsen Co1 t/m Co 6. Het 2e kampeerveld (nr K15 t/m K21) icm de accommodaties zijn huisdiervrij. Je hond mag geen (geluids)overlast veroorzaken en moet altijd aangelijnd zijn. Onze stallen, accommodaties, sanitiar units en openbare ruimtes zijn huisdiervrij. Dit betekent dat het wassen van een hond in de sanitair ruimte niet mogelijk is. Uitlaten uiteraard buiten ons terrein. Gebeurt er toch een ongelukje, graag even opruimen.

Betaling

Wij ontvangen binnen 7 dagen na de boeking 25% van het totaal bedrag. Zes weken voor aankomst wordt het restant (75%) betaald. Bij een reservering binnen 6 weken voor aankomst geldt direct volledige betaling. 

Bezoek

Bezoek is van harte welkom op de camping. Wij willen graag dat je dit aan ons meld en vragen een vergoeding van €1 per persoon, ongeacht hoelang ze die dag blijven. Ook logees graag vooraf melden. De kosten hiervoor zijn €5 pppn excl toeristenbelasting.

Inrichting kampeerplaats met prive sanitair

We vinden het prettig als je de opening van je kampeermiddel richt naar het midden van het veld. Blijf minimaal 1 meter verwijderd van elektra/waterzuil, sanitairunit of onze struiken en bomen. Leg kabels zo, dat ze met het grasmaaien niet beschadigd raken. Het graven van geulen en snoeien van beplanting is niet toegestaan. Het gebruik van een partijtent kan eventueel in overleg met ons.

Om het campingveld groen te kunnen houden is het niet toegestaan om plastic onderzeil/ anti-worteldoek te gebruiken.Gebruik hiervoor ademende materialen, ook zijn er rubberen matten beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Internet/ WIFI

Op de gehele camping is Wifi beschikbaar. Bospark Aagjeshoeve is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van fraude of andere schade aan uw apparaat en kan de veiligheid van de verbinding niet volledig garanderen.

Milieu en energiebesparing

Wij proberen zo zuinig mogelijk te zijn met energieverbruik. Wil je ons daarbij helpen? Dat kan door ’s avonds/ ‘nachts en wanneer je de accommodatie verlaat de airco/ verwarming en lichten uit te schakelen. Dit is ook van toepassing op het gebruik van de sanitair units.

Privé sanitair

Heerlijk gebruik maken van je eigen sanitaire ruimte, uniek en zeer comfortabel. De sanitairunit is voorzien van een elektrische boiler, die bij normaal gebruik genoeg warm water geeft om met het hele gezin gebruik van te maken. Comfort en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Probeer het netjes te gebruiken en achter te laten. Voor je aankomst zorgen wij dat je prive sanitair schoon en netjes is. Tijdens je verblijf dien je het zelf netjes te houden en worden er door ons geen schoonmaak rondes gedaan. 

Roken

Onze accommodaties, sanitairunits en openbare ruimte zijn rookvrij. Hieronder vallen ook de ontvangstruimte en het dierenverblijf. Wordt er buiten gerookt, dan graag de restanten opruimen.

Rust

Tussen 22:30 uur en 7:00 uur verwachten wij dat het stil is op de camping. Houdt er rekening mee dat een gezellig onderonsje al snel luid kan klinken in het bos.

Speeltuin

Op het terrein zijn speeltoestellen aanwezig, wij hebben alles zo veilig mogelijk ingericht, maar houd zelf je (klein)kinderen in de gaten. Kinderen mogen op de boerderij spelen onder toezicht/begeleiding van een volwassene.

Voortijdig vertrek

Bij voortijdig vertrek (bijvoorbeeld slecht weer, ziekte etc.) wordt niet gerestitueerd.

Vuilnis

Met elkaar willen we graag het park schoon houden. Gooi daarom het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken op het terrein of in de afvalcontainers bij de slagboom. Grofvuil wordt weer mee naar huis genomen. 

Vuur

Barbecueën is iets dat echt bij de vakantie hoort. Dit is toegestaan mits er geen algeheel stookverbod is. Open vuur in de vorm van een houtkorf/fakkel is niet toegestaan.

Wasmachine

Voor campinggasten is (tegen een kleine vergoeding) een wasmachine beschikbaar. 

Wettelijke aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen. Dit geldt ook voor ongevallen, verwondingen of ziektes van personen tijdens of ten gevolge van een verblijf op het park. Tevens zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties, mogelijke sluiting of uitvallen van voorzieningen en faciliteiten op ons park en de gevolgen daarvan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schadeclaims die voortvloeien uit geluids- of stankoverlast. Ook eventuele gevolgen van weersinvloeden en natuuromstandigheden vallen buiten onze aansprakelijkheid. Ook is de leiding niet aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van deelname aan de door ons georganiseerde activiteiten op of buiten het terrein. Een ieder verblijft geheel op eigen risico.

Zondag

Op de zondag zullen er geen activiteiten plaatsvinden en is de receptie gesloten.

Zwembadjes

Onder zwembadjes wordt verstaan een opblaasbadje waarvan de rand ten hoogste 30 cm is. Het plaatsen van een kinderzwembadje op een openbaar veld (veld dat door ale campinggasten toegankelijk is en dat niet behoort tot de feitelijk door de recreant gehoorde kampeerplaats of accommodatie), is niet toegestaan. Het plaatsen van een kinderzwembadje op de kampeerplaats doorde de recreant is gehuurd is toegestaan, mits daar een volwassene aanwezig is die toezicht houdt op een ieder die zich in of rondom het badje begeeft. Het moet de recreant duidelijk zijn dat je te alle tijde, voor iedereen die zich in of rond het badje bevindt, verantwoordelijk bent voor al datgene dat er in het zwembadje in je bijzijn dan wel afwezigheid gebeurd. 's Avonds en 's nachts en bij het verlaten van de kampeerplaats is het badje leeg. Opblaasbaar, dan wel met harde rand hoger dan 30cm is verboden.