Boeken
Check beschikbaarheid

Dagje uit met de familie

Vanuit onze camping kun je ook gemakkelijk een dagtripje maken naar een pretpark, zwembad of dierentuin.

Onze tips voor gezinnen met kinderen

Bosbad Noord-Sleen - 4 km

Ideaal om tijdens een zomers dagje heerlijk af te koelen in dit openluchtzwembad. In de bossen van het Slenerzand gelegen, bevindt zich een zonneweide met een glijbaan, tafeltennistafel en een volley- en basketbalveld.

Openluchtzwembad Zweeloo - 8,5 km

Een dagje uit met het gezin om lekker te zwemmen! Er zijn diverse baden glijbanen voor alle leeftijden. Daarnaast kan men uitrusten op de ligweide of spelen bij pannakooi of tafeltennistafel. Er is een ingericht terras waar men een hapje en drankje kan nuttigen.

Wildlands Zoo Emmen - 11 km

In de dierentuin Wildlands maakten wij een reis door verschillende werelden in één dag! Zo kun je onder andere olifanten tegenkomen in de jungle, oog in oog komen te staan met leeuwen op de savanne en ijsberen spotten in het poolgebied.

Kabouterland Exloo - 12 km

Benieuwd of jij de kaboutertjes en hun vriendjes kunt vinden? Onder een enorm konijnenhol bevinden zich diverse gangen die er naar toe leiden evenals een trollengrot. In het park bevinden zich ook een aantal speeltuinen, exotische dieren en een horecagelegenheid.

Plopsa Indoor Coevorden - 21 km

Onze kinderen zijn helemaal gek van Plopsa Indoor Coevorden! In dit mooiste indoorpretpark van Nederland vind je meer dan 25 attracties helemaal in thema. Zo kun je er dansen op muziek van K3, klimmen in de speelboom van Plop en naar de speeltuin van Maya.

Drouwenerzand Attractiepark - 21 km

Onbeperkt spelen in alle attracties en speeltoestellen doe je bij Drouwenerzand. Daarnaast geniet je ook nog eens van gratis belegde broodjes, frietjes, fruit, soep, koffie, thee, limonade en ijs. Een perfect dagje uit vol speelplezier dus!

Omgeving overzicht