Boeken
Check beschikbaarheid

Camperplaats

Verblijf met je camper in alle rust en ruimte

Je kunt uiteraard ook met je eigen camper komen. Wij hebben namelijk 14 plekken op het camperveld, waar je de kampeerauto kunt installeren. De plaatsen zijn 118m², dus erg ruim en omgeven door veel groen. Op alle kampeerplaatsen is een elektriciteit- en watervoorziening aanwezig. Er is een prachtig nieuw sanitairgebouw.

Boek hier!

Camperplaatsen bij de boer

Ontdek de charme van camperplaatsen bij de boer op Bospark Aagjeshoeve. Temidden van de groene weiden en rustieke landschappen van Drenthe, bieden onze camperplaatsen een unieke en authentieke kampeerervaring. Parkeer je camper op een ruime plek en geniet van de serene omgeving. Beleef het boerenleven van dichtbij, maak een praatje met de vriendelijke dieren en geniet van de rust en stilte van het platteland. Of je nu een fervent natuurliefhebber bent of gewoon wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, onze camperplaatsen bij de boer bieden de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Drenthe.

De omgeving is eenvoudig per fiets te verkennen. Zo fiets je vanaf de camping direct de natuur in. De bijzondere en unieke ligging midden in het bos zorgen voor rust en ruimte tijdens je campervakantie in Drenthe.

In het hoogseizoen kan het camperveld ook gebruikt worden door gasten met een ander kampeermiddel dan een camper.

Terug naar overnachten 

Camperplaats Aagjeshoeve