Boeken
Check beschikbaarheid

Vergaderen, verjaardag of evenement?

Zaal huren in Emmen bij Bospark Aagjeshoeve

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende evenement in de buurt van Emmen? Zoek niet verder! Wij, bij Bospark Aagjeshoeve, bieden veel meer dan alleen een prachtige campingervaring. We zijn trots om jou een uitstekende locatie te presenteren, geschikt voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen, familiedagen en meer. Je vindt onze zaalverhuur in Schoonoord, op zo'n 10 minuutjes van Emmen.

Op Bospark Aagjeshoeve zijn er 2 zalen te huur. Deze zijn het hele jaar geopend.

Zaal huren bij Emmen

Onze ruime accommodatie biedt plaats aan groepen tot wel 40 personen en bevindt zich te midden van weelderig groen, met ruime (gratis) parkeergelegenheid voor al jouw gasten. Combineer jouw evenement met een ontspannende wandeling of een avontuurlijke mountainbiketocht door het prachtige bosrijke gebied dat ons omringt.

Een unieke locatie bij Emmen voor bijeenkomsten

Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of een zakelijke bijeenkomst plant, onze locatie in Emmen biedt de ideale ambiance. Omgeven door de natuurlijke schoonheid van Drenthe, kun je genieten van een ontspannen en gemoedelijke sfeer die jouw evenement onvergetelijk maakt. De rustige omgeving leent zich perfect voor productieve vergaderingen, gezellige feesten, en familiedagen vol avontuur.

Zaalverhuur Emmen

Ruimte voor diverse gelegenheden

Onze ruime accommodatie biedt plaats aan groepen tot 40 personen, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten evenementen. Het zijn prachtige zalen in een bosrijke omgeving, geschikt voor bijvoorbeeld:

  • een intieme verjaardagsviering
  • een formele zakelijke bijeenkomst of vergadering
  • een gezellige familiereünie
  • een mooie locatie voor teambuilding
  • een andere meeting/brainstormsessie

Wij hebben de ruimte en voorzieningen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Verjaardag vieren in Emmen?

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw verjaardag te vieren in Emmen? Bij Bospark Aagjeshoeve bieden we de ideale setting voor een onvergetelijk verjaardagsfeest of familiedag. Huur een sfeervolle zaal in de buurt van Emmen omringd door groen en natuurlijke pracht. Onze faciliteiten voor zaalverhuur bieden de perfecte ruimte voor feestelijke gelegenheden. Geniet van een gezellige familiedag of een sprankelend verjaardagsfeest met alle comfort die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een zaaltje in de buurt van Emmen en ontdek hoe we van jouw speciale dag een memorabele ervaring kunnen maken.

Arrangementen op maat

Bij Bospark Aagjeshoeve begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte arrangementen aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Je hebt de mogelijkheid tot zelfzorg, aangezien onze accommodatie beschikt over een volledig uitgeruste keuken. Maar als je liever wilt genieten van de verzorging van koffie, thee, lunch of diner, kunnen wij ook catering voor je regelen. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst perfect verloopt.

Gratis parkeergelegenheid

Bij Bospark Aagjeshoeve hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte. Wij bieden ruime, gratis parkeergelegenheid voor al jouw gasten, zodat zij gemakkelijk kunnen arriveren en vertrekken.

Combineer natuur en plezier

Wat onze kleinschalige evenementenlocatie extra speciaal maakt, is de directe toegang tot prachtige natuur. Voor of na jouw bijeenkomst kun je samen met jouw gasten genieten van een verkwikkende wandeling door het bos of een opwindende mountainbiketocht maken door de groene omgeving.

Vergaderlocatie bij Emmen

Neem contact op voor meer informatie

Bij Bospark Aagjeshoeve staan we klaar om jouw evenement tot een succes te maken. Of je nu een verjaardagsfeest, een vergadering of een familiedag plant, wij bieden de perfecte locatie en service die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, arrangementen en reserveringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze prachtige locatie in de buurt van Emmen.

Contact opnemen