Boeken
Check beschikbaarheid

Vakantiehuisje Drenthe huren

Een vakantiehuisje in Drenthe huren? Geniet van veel comfort, ruimte en vrijheid tijdens een verblijf in een vakantiehuisje op Bospark Aagjeshoeve.

⭐⭐⭐⭐⭐ Een 5-sterren review van Bospark Aagjeshoeve!

"Prachtige camping! Gelegen op een mooie plek, vlak bij het bos. Aardige en behulpzame eigenaren. Voor onze kinderen (1,5 en 7 jaar) een geweldige plek met skelters, speeltuinen en allerlei dieren. Kortom, een camping waar we zeker nog een keer naar toe gaan!" - Leonie H.

Direct naar het vakantiehuisje

Vakantiehuisjes in Drenthe

De luxe veldloges voor 6 personen (vrijstaande vakantiehuisjes) hebben alle ingrediënten voor een comfortabel verblijf in Drenthe. Er is gekozen voor een interieur met veel hout, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Vakantiehuisje Drenthe huren

Zie je jezelf al helemaal verpozen in de Drenthe natuur? Kom naar Bospark Aagjeshoeve, de leukste camping van Drenthe met luxe vakantiehuisjes in het aanbod. 

Voorzieningen vakantiehuisje

  • Complete woonkamer en keuken
  • Airco/verwarming
  • 3 slaapkamers
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel

Huisdiervrij vakantiehuisje in Drenthe huren?

Als je op zoek bent naar een vakantiehuisje in Drenthe waar huisdieren niet zijn toegestaan, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakantiehuisjes bieden een hondenvrije omgeving, zodat je in alle rust kunt genieten van je verblijf te midden van de prachtige natuurlijke omgeving.

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst is mogelijk vanaf 15:00 uur, vertrek is voor 10:00 uur.

Vakantiehuisje in Drenthe huren? Klik hieronder op 'Vakantiehuisje huren' en leg direct jouw verblijf in Drenthe vast.

Vakantiehuisje huren

Kindvriendelijke camping in Drenthe

Dan even over de boscamping zelf. Want er is onwijs veel te beleven op onze kleine camping in Drenthe. Zo kun je samen met de kinderen naar de dierenboerderij en allerlei dieren aaien. Voel de zachte vacht van een alpaca, hoor de varkentjes knorren of zie hoe de kippen een ei leggen. De dierenboerderij zit vol met leuke diertjes om de kinderen op een educatieve manier kennis te laten maken met het boerenleven. Dat is ook wel wat Bospark Aagjeshoeve uitstraalt. Lekker vrij, genoeg ruimte en een gezellige sfeer. 

> Alles over onze boerderijcamping in Drenthe

Met elkaar spelen 

Vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt! De waterspeeltafel, airtrampoline, speeltuinen en racebaan zijn het middelpunt van de camping. Iedereen komt hier samen om met elkaar te spelen en leuke momenten te beleven.

In het hoogseizoen is er op Bospark Aagjeshoeve een klein programma met animatie. Knutselen, een speurtocht over de camping/in het bos of dieren voeren; de leukste activiteiten worden georganiseerd door de eigenaren Bas en Gea zelf.

Vakantiekiekjes sturen naar familie

Vakantiehuisje in Drenthe gehuurd? Het thuisfront kijkt altijd graag mee hoe het vakantiehuisje en de camping eruitzien. Dankzij de goede Wifi-netwerk op de camping kun je opa, oma, ooms, tantes of je kleinkinderen bellen, foto's sturen of een berichtje sturen.

Huisdiervrij vakantiehuisje Drenthe huren

Maak gebruik van de broodjesservice

Een comfortabel verblijft wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de luxe voorzieningen, de fijne ligging van het vakantiehuisje of het heerlijke matras waarop je slaapt. Extra services dragen hier ook aan bij. Om jouw verblijf in een vakantiehuisje in Drenthe zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we jou een broodjesservice. Terwijl jij lekker in alle rust wakker wordt en geniet van een kopje koffie, komt een van onze medewerkers jou verse broodjes brengen van de plaatselijke bakker uit Schoonoord. Dat is pas goed aan je dag beginnen.

Vakantiehuisjes Drenthe huren? Je hebt heel veel voordelen! 

Vakantiehuisje in Drenthe huren?

Is een vakantiehuisje in Drenthe helemaal waarnaar je op zoek bent voor jouw vakantie 2024? Kom dan gezellig met de kinderen, familie of vrienden naar Bospark Aagjeshoeve en verblijf in een van onze houten lodges. 

Op ontdekking in het mooie Drenthe? In de schitterende omgeving van Bospark Aagjeshoeve vind je heel veel activiteiten, van rustige tot actieve activiteiten. 

Vakantiehuisje Drenthe huren