Boeken
Check beschikbaarheid

Luxe veldlodges

Luxe veldlodges

Wil je liever meer comfort en gemak tijdens je verblijf op Bospark Aagjeshoeve? Kies er dan voor om een luxe veldlodge te huren. Deze ruime 6-persoons accommodatie is van alle gemakken voorzien inclusief airco systeem. Zo kun je genieten van een heerlijke en zorgeloze vakantie met je gezin of partner. De veldlodge staat op een campingveld waar ook een mooie speelgelegenheid aanwezig is voor de kinderen. Kom jij ook deze prachtige omgeving ontdekken?

Boek het luxe chalet

Chalet huren in Drenthe

Ervaar de ultieme ontspanning tijdens je verblijf in Drenthe door een chalet te huren bij Bospark Aagjeshoeve. Onze charmante chalets bieden een knusse en comfortabele uitvalsbasis te midden van de natuurlijke schoonheid van de regio. Met moderne voorzieningen, een gezellige woonruimte en volledig uitgeruste keuken, kun je genieten van alle gemakken van thuis, omringd door een prachtige omgeving.

Of je nu wilt wandelen door de bossen, de nabijgelegen bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoon wilt genieten van een rustig toevluchtsoord, een chalet huren in Drenthe biedt je de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie.

Terug naar overnachten

Accommodatie huren Drenthe

 

Plattegrond veldlodge