Boeken
Check beschikbaarheid

In het kampeermagazine Caravannen

Geplaatst: 30-05-2024

Met veel trots maken we bekend dat Bospark Aagjeshoeve schittert in de nieuwste editie van het kampeertijdschrift Caravannen! In editie nummer 2 van 2024 wordt ons prachtige bospark uitgebreid belicht en dat maakt ons ontzettend blij.

Een paradijs voor caravanliefhebbers

Zo schrijft men onder andere over dat Bospark Aagjeshoeve een prachtige bestemming is voor iedereen die houdt van caravannen. Ons idyllische bospark, gelegen in het hart van Nederland, biedt een perfecte mix van rust, natuur en uitstekende voorzieningen voor zowel de doorgewinterde caravanbezitter als de beginnende kampeerder.

Een eer om erbij te zijn

Voor ons is het een enorme eer om te zien dat ons park wordt gewaardeerd en geprezen in een tijdschrift dat zoveel betekent voor caravanliefhebbers door heel Nederland. De erkenning in Caravannen bevestigt onze inzet om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden aan onze gasten.

Waarom Bospark Aagjeshoeve?

In het artikel wordt ingegaan op de vele aspecten die Bospark Aagjeshoeve zo bijzonder maken. Van de serene omgeving en de rijke natuur tot de moderne faciliteiten. Het unieke aspect om kennis te maken met het boerenleven terwijl je vakantie viert wordt uiteraard ook benoemd. Het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen worden erkend en gedeeld met een breed publiek.

Dank aan onze gasten

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank uit te spreken aan alle gasten die hun ervaringen met ons hebben gedeeld. Zonder jullie steun en inzet zouden we deze mijlpaal niet hebben bereikt.

Een warm welkom voor nieuwe bezoekers

Nu Bospark Aagjeshoeve in de schijnwerpers staat, hopen we vele nieuwe gasten te mogen verwelkomen die, geïnspireerd door het artikel in Caravannen, willen ontdekken wat onze camping te bieden heeft. We kijken ernaar uit om nog meer mensen te laten genieten van de rust, natuur en het comfort die onze boerderijcamping kenmerkt.

Caravannen editie 2, 2024 is nu verkrijgbaar in de winkel en online. Mis het niet en laat je inspireren voor een bezoek aan Bospark Aagjeshoeve!

Nieuws overzicht