Boeken
Check beschikbaarheid

Herfst

Geplaatst: 04-10-2020

Ontdek de herfst in Drenthe

In het bos rondom de camping kan je fantastische wandelingen maken. Onderweg zie je in deze tijd van het jaar prachtige paddenstoelen.

De herfst heeft zijn intrede gedaan en bij Bospark Aagjeshoeve vieren we dit kleurrijke seizoen met open armen! Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de betoverende herfsttinten die onze camping in Drenthe omhullen.

Kies voor een gezellig verblijf in een van onze vakantiehuisjes, of ga voor de charme van kamperen te midden van de herfstpracht. Wakker worden met het knisperende geluid van gevallen bladeren en geniet van de rustige sfeer die de herfst met zich meebrengt.

Maak betoverende herfstwandelingen in de omliggende bossen zoals het Sleenerzand, waar de kleurrijke bladeren een tapijt vormen op de kronkelende paden. En na een dag vol ontdekkingen, kom terug naar de warmte van je accommodatie op Aagjeshoeve.

De herfstvakantie in Drenthe is een tijd van gezelligheid, knusse avonden en het ontdekken van de prachtige natuur. Boek nu en vier de herfst op de meest sfeervolle manier bij Bospark Aagjeshoeve!

Nieuws overzicht