Boeken
Check beschikbaarheid

ACSI eervolle vermelding

Geplaatst: 19-04-2024

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat wij, Bospark Aagjeshoeve, een eervolle vermelding hebben mogen ontvangen tijdens de ACSI Award uitreiking van 2024! Deze erkenning is een prachtige beloning voor ons harde werk en toewijding aan het bieden van een onvergetelijke kampeerervaring aan onze gasten.

Op dinsdag 16 april waren we uitgenodigd voor de ACSI Awards uitreikingen, die plaatsvonden op het hoofdkantoor van ACSI in Andelst. Op dit bijzondere evenement werden we omringd door collega-campings en medegenomineerden, wat de ervaring des te specialer maakte.

ACSI Top 50 campings in Nederland

De eervolle vermelding bij de ACSI Awards is een resultaat waar we ontzettend blij mee zijn. Het is een bevestiging van de waardering die we ontvangen van onze gewaardeerde gasten. We willen dan ook iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en ons heeft gesteund.

Bij Bospark Aagjeshoeve streven we er altijd naar om onze gasten een geweldige tijd te bezorgen te midden van de prachtige natuur van Drenthe en de gezellige sfeer van onze boerderijcamping. Deze eervolle vermelding moedigt ons aan om ons streven naar uitmuntendheid voort te zetten en onze gasten nog beter van dienst te zijn.

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die op ons gestemd heeft. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen op onze prachtige camping voor een onvergetelijk verblijf!

Nieuws overzicht