Boeken
Check beschikbaarheid

Kom kamperen bij de Boer in Drenthe

Bospark Aagjeshoeve, dé ideale bestemming voor een onvergetelijke kampeerervaring bij de boer in Drenthe. Onze boerderijcamping biedt de perfecte combinatie van rust, natuur en authentieke boerderijsfeer. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of voor het eerst de charme van het buitenleven wilt ervaren, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie.

Waarom kamperen bij de boer in Drenthe?

1. Rust en natuur

Bospark Aagjeshoeve ligt verscholen in het prachtige Drentse landschap, omringd door groene bossen en uitgestrekte velden. Geniet van de stilte en ontwaak met het geluid van fluitende vogels. Onze boerderijcamping nabij het Sleenerzand biedt een oase van rust, ver weg van het drukke stadsleven.

Ontdek de omgeving

2. Boerderijsfeer

Ervaar het echte boerenleven tijdens je verblijf. Onze gastvrije boerderij biedt een unieke kans om het boerenbedrijf van dichtbij te bekijken. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke boerderijactiviteiten, zoals het voeren van dieren of een ritje op de tractor. Een educatieve en plezierige ervaring voor jong en oud.

Meer over onze boerderijcamping

3. Comfortabele voorzieningen

Bij Bospark Aagjeshoeve streven we naar comfort zonder de charme van het kamperen te verliezen. Onze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, waaronder elektriciteitsaansluitingen en modern sanitair. Kies je eigen plekje en geniet van de vrijheid die kamperen bij de boer in Drenthe te bieden heeft.

Al onze faciliteiten

Kamperen bij de boer in Drenthe

Welke dieren zijn er te vinden op onze boerencamping?

Een van de meest bijzondere aspecten van kamperen bij de boer is de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende boerderijdieren. Op Bospark Aagjeshoeve vormen onze dieren een essentieel onderdeel van de charmante sfeer. Maak kennis met nieuwsgierige kippen die vrij rondscharrelen, vriendelijke geiten die graag geaaid worden, en de majestueuze koeien die de weides sieren.

Onze boerderij is een levendige plek waar gasten de gelegenheid hebben om deel te nemen aan voederactiviteiten, waarbij jong en oud kunnen genieten van het contact met deze lieve dieren. De betrokkenheid bij het boerenleven gaat verder dan het observeren; het is een hands-on ervaring die het kamperen bij de boer op Bospark Aagjeshoeve uniek en onvergetelijk maakt.

  • Alpaca's
  • Geiten
  • Schapen
  • Minikoeien
  • Cavia's
  • Varkentjes

Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord

Ons Bospark is gelegen in het schilderachtige Schoonoord, centraal in Drenthe. Ontdek de prachtige omgeving met sfeervolle dorpen, fietspaden en wandelroutes. Verken de historische cultuur van de regio en geniet van lokale lekkernijen in nabijgelegen eetgelegenheden.

Boek nu en ervaar de schoonheid van kamperen bij de boer

Klaar om de stress van het dagelijks leven achter je te laten en te genieten van een onvergetelijke kampeerervaring bij de boer in Drenthe? Boek nu je verblijf bij Bospark Aagjeshoeve en ontdek de schoonheid van het buitenleven. Laat de stress achter je en omarm de natuur op onze boerderijcamping.

Wacht niet langer - de boerderij roept! Boek vandaag nog en maak je klaar voor een kampeeravontuur dat je nog lang zult herinneren.

Reserveer je vakantie