Boeken
Check beschikbaarheid

Geiten

Geitjes op de camping

Op onze dierenboerderij in Schoonoord zijn natuurlijk ook de nieuwsgierige aagjes te vinden, oftewel geiten! Geiten zijn zeer slimme, maar ook ondeugende en eigenwijze dieren. 

Op Bospark Aagjeshoeve in Drenthe beleef je het boerenleven ten volle. Ontmoet onze lieve geitjes die je kunt knuffelen en verzorgen tijdens jouw verblijf op onze boerencamping. Kamperen bij de boer betekent een unieke ervaring waarbij je niet alleen geniet van de rust en ruimte van het platteland, maar ook actief deelneemt aan het boerenleven. 

Voeren van de geiten

Kom 's ochtends na je ontbijt ook deze leuke dieren hun ochtendmaaltijd geven. Er zijn geiten die we samen eten gaan voeren, de anderen gaan we borstelen en natuurlijk moet het stro even opgestrooid worden. 

Het is een unieke kans om te leren over hun leefgewoonten en meer te weten te komen over hoe ze op de boerderij worden gehouden. Dit is een leuke activiteit voor het hele gezin en biedt een educatieve ervaring voor kinderen.

Kortom, de geiten op de camping zijn een geweldige toevoeging aan je vakantie in Drenthe. Kom je meehelpen op de dierenboerderij? Je beleeft en leert er ontzettend veel.

Faciliteiten overzicht