Boeken
Check beschikbaarheid

Alpaca's

Boerencamping met alpaca's

De alpaca komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Je zou denken dat ze een warm klimaat dus prettig vinden. Dat is niet zo! Ze kunnen zich namelijk goed aanpassen aan koude temperaturen, zoals in Nederland. 

De alpaca's op onze boerencamping in Drenthe hebben hun eigen verblijf, waar ze kunnen grazen en rondlopen. Het is een mooi gezicht om deze elegante dieren door het groene landschap te zien wandelen.

Alpaca's aaien

Alpaca's hebben een vriendelijk en zachtaardig karakter, maar zijn ook alert. Alpaca's hebben een zachte vacht die niet alleen heerlijk aanvoelt, maar ook nog eens hypoallergeen is. Daarnaast zijn ze erg nieuwsgierig en speels, wat ze tot een favoriet maakt bij kinderen.

Alpaca camping in Nederland

Vakantie vieren op een alpaca camping in Nederland? Zo kun je bij Bospark Aagjeshoeve deze buitengewone dieren van dichtbij bekijken. Een verrassend leuk idee toch! Het is een unieke kans om kennis te maken met deze bijzondere dieren en meer te leren over hun leefgewoonten. Bovendien is het een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens je vakantie in Drenthe.

Wist je dat veel van onze alpaca's een naam hebben die eindigt op de letter A (van alpaca)? Kom kennis maken met Nora, Suzanna, Ola, Elza, Lima, Simba en Nala! Nora is de meest nieuwsgierige. 

Faciliteiten overzicht